2012. április 10., kedd

Esküvő / Wedding

Most már visszavonhatatlanul itt a tavasz - még akkor is ha hideg van,de már süt a nap és virágzanak a fák és az egy hétvégére eső esküvők száma is nő - ezzel együtt egyre több leányzó mered a szekrényébe azzal a kérdéssel: mit vegyek fel??? A kérdés jogos és a döntés sok mindentől függ: milyen idő lesz? kinti vagy benti buli? mit vesznek fel a barátnők? ...stb. Én ha veszek ruhát esküvő alkalmából, akkor mindig figyelek arra, hogy az olyan ruha legyen, amit máskor is fel tudok venni - engem frusztrálnak az olyan ruhák amiket csak egyszer lehet felvenni és ráadásul  még egy vagyonba is kerülnek. Áprilisra már van egy esküvői meghívásom, drukkolok,hogy jó idő legyen mert már kitaláltam, hogy mit veszek fel. Olyan ruhát választottam ami már szerepelt itt a blogon viszont felturbózom kiegészítőkkel és így már kész is az esküvői szett.
Az alábbiakban bemutatok 4 olyan összeállítást amik szerintem potenciális esküvői szettek - más-más stílusban - és hamarosan  megmutatom, hogy hogyan lehet ezeket a ruhákat a mindennapokra át-designolni.

English translation below.



Breakfast at Tiffany's - dress/ruha, táska/bag, cipő/heels, lakk/nail

Diamonds..: ruha/dress, karkötő/bracelet, clutch/táska, cipő/heels

Spring is here without any doubt - even if it's cold but the sun is shining the trees are blooming and the numbers of wedding parties are growing - at the same time more and more girls stare blankly in their wardrobes: what should I wear for this wedding??? The question is very good and he answer depends on several things: what'll be the weather like? Indoor or outdoor party? what will my friends wear?...etc. If I buy any dress for a wedding I always consider to chose a dress I can wear on more occasions - becasue I don't like having or buying clothes I'd never wear again. For April I've alraedy have a wedding invitation and since I've already decided on what to wear I keep my fingers crossed for the good weather. I picked a dress which I already showed on this blog, but this time I will design it with special accessorize to get a wedding look. Below I show some outfits I created with different looks - and soon I will show you the same dresses but  with more casual looks. Stay tuned!

2 megjegyzés:

  1. Cool! I have a wedding to go to at the end of May... I think I'll be able to wear a brown and turquoise dress I have with a '50s cut, and brown peeptoe shoes, what do you think? Do you know where I could get a turquoise bolero? Love your blog, hope you like mine too!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sounds great! :)
      Maybe you can check Debenhams, Marks&Spencer or Zara. As alternative you could try a big-warm-soft scarf instead of the bolero.
      Thanks Adri your blog is also nice!

      Törlés